Tragedie la un locaș de cult: Atac armat cu victime

by -2 views

Tragedie la un locaș de cult: Atac armat cu victime

Două persoane cu fețele acoperite au declanșat un asalt armat într-un loc sfânt catolic din Istanbul pe parcursul serviciului religios de duminică. Incidentul s-a soldat cu moartea unei persoane, conform rapoartelor Agerpres.

În data de duminică, Biserica Catolică Sfânta Maria din Istanbul a fost scena unui eveniment sângeros în care un om și-a pierdut viața, cum a informat ministrul turc de interne, Ali Yerlikaya, citând AFP.

Faptele au avut loc în jurul orei 11:40 pe ceasurile locale (08:40 GMT) în districtul Sariyer al metropolei Istanbul, conform declarației ministrului pe platformele online.

“Indivizi necunoscuți cu măști la față au tras asupra lui C.T., care participa la serviciul divin, provocându-i acesteia decesul,” a explicat Yerlikaya, fără a furniza detalii suplimentare despre identitatea victimei. “O anchetă extensivă este în curs pentru capturarea agresorilor. Ne exprimăm întreaga dezaprobare față de acest gest josnic,” a adăugat el.

După cum relatează postul media local T24, agresorii au pătruns în biserica în timpul oficieriii slujbei, ascunzându-și fața sub măşti de ski, și au început a trage împotriva membrilor congregației, ucigând cu o lovitură în cap una dintre victime. După actul de violență, aceștia au dispărut.

Deși T24 a menționat că au existat și persoane rănite în incident, această informație nu a fost încă oficial confirmată, cu toate acestea, surse sugerează prezența unor răniți.

Informații în continuă actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theme Majalahpro Design by Gian MR