Ocazie extraordinară pentru cetățenii români dornici de relocare: li se oferă pământ fără costuri și un bonus de 23.000 de euro

by -2 views

Românii pregătiți de noua aventură primesc un lot de pământ și o sumă generoasă de 23.000 de euro

Știri excelente pentru românii aventuroși! Se oferă terenuri, locuințe și un bonus de 23.000 de euro celor care aleg să se relocheze pe o insulă de vis, unde îi așteaptă relaxare și un stil de viață idilic. Este o oportunitate irezistibilă pentru cei căutând o schimbare majoră în viața lor. Aflați cum puteți profita de această propunere inedită!

Știri excelente pentru cei aventuroși! Teren, casă și 23.000 de euro pentru relocarea pe o paradis tropical

Cetățenii români au șansa de a primi un teren, o locuință plus 23.000 de euro din partea guvernului dacă decid să se mută pe insula Antikythera din Grecia. Aceasta inițiativă atrăgătoare le va oferi un ajutor financiar de până la 500 de euro lunar, timp de trei ani.

Amplasată în Marea Egee, între Creta și continentul grec, insula Antikythera se mândrește cu peisaje minunate, plaje cu nisip fin, peșteri spectaculoase și poteci pentru amatorii de drumeții.

Conform gandul.ro, accesul pe insulă se face printr-un zbor de 45 de minute din Atena, sau prin călătorii cu feribotul de patru ore de pe continent, ori două ore din Creta.

Pe Antikythera lipsesc bancomatele și instituțiile bancare

Deși relocația pe insula Antikythera vine cu multe avantaje, există și câteva limitări. Insula nu dispune de bancomate sau sedii bancare, numărând în prezent doar 24 de rezidenți. Infrastructura însă include un hostel, o băcănie și o locuință Airbnb.

Guvernul local a menționat în oferta sa că doar familiile tinere cu minim trei copii pot beneficia de oportunitatea de relocare. Acești noi rezidenți nu vor primi doar teren, locuință și suport financiar, ci și propuneri de locuri de muncă.

Este important de subliniat că vasul care livrează alimente și alte necesități nu navighează când marea este învolburată, ceea ce înseamnă că în perioada de iarnă călătoriile pe apă sunt mai rare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *