La ce se dedică fiica adolescentă a Ronei Hartner. Rita Hartner a fost scoasă din sistemul de învățământ de către mama ei cântăreață

by -0 views

Fiica Ronei Hartner se concentrează pe un domeniu nou la vârsta de 15 ani, după retragerea din școala oficială

Data publicării

Rona Hartner, o figură iubită și apreciată în muzică, a părăsit această lume, lăsând în urmă atât admiratori devotați cât și o familie zdrobită de durere cu o fiică talentată în pragul adolescenței. Ce face Rita Hartner la cei 15 ani și care sunt activitățile sale, după ce a fost scoasă din sistemul educațional tradițional?

De la dispariția Ronei Hartner, scena artistică a pierdut o stea. Renumită în întregul țărat și iubită de fanii ei, familia ei este acum copleșită de tristețe. Fiica ei, Rita, este o sursă de mândrie pentru cântăreață, care a văzut în ea un viitor promițător.

Carierele incipiente ale fiicei Ronei Hartner la vârsta de 15 ani

Fiica cântăreței a arătat o forță și curaj remarcabile atunci când a aflat că mama sa avea cancer, hotărând să-i fie alături și să o sprijine fără rezerve. De nenumărate ori, Rona Hartner a vorbit cu admirație despre Rita și entuziasmul ei pentru activități care o pasionează de mică.

Rita Hartner și-a însușit tehnici de machiaj profesional nu demult și și-a perfecționat abilitățile pe mama sa, demonstrând o legătură profundă între ele. Chiar şi în fața adversităților, Rona a fost o mamă exemplară pentru fiica sa.

Când Rita a finalizat cursul de machiaj, Rona Hartner a împărtășit vestea pe rețelele sociale, lăudându-și fiica pentru realizările sale.

Decizia de a studia acasă pentru Rita Hartner

Rona Hartner a luat decizia surprinzătoare de a o scoate pe Rita din școala convențională pentru a-i acorda libertatea de a urmări cursuri de hair stylist, o pasiune pe care dorea să o exploreze mai adânc.

Dedicată susținerii intereselor fiicei sale, Rona Hartner a decis că împreună vor călători și Rita va putea continua educația acasă, având în plan să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat.

„Cu toate că am înscris-o de mică în școli particulare, am realizat că avea nevoie de un an sabatic. Școala de astăzi nu mai este cum era odinioară, să stai câteva ore în bancă apoi să-ți urmezi pasiunile și dorințele. Anul acesta va urma cursuri de hair-stylist. Are o pasiune mare pentru acest domeniu. A făcut mai multe experiențe în Franța și a venit să studieze aici, unde va urma un curs de hair-stylist cu vopseluri bio. Sunt anumite secrete pe care trebuie să le învețe”, a declarat Rona Hartner în luna mai la Antena Stars.