Identitatea individului ucis cu cuțitul într-o locație hotelieră din Dâmbovița a fost dezvăluită / Serată cu prezența notabilităților, printre care și Alex Velea

by -0 views

Un individ de 41 de ani din Târgoviște a pierdut viața în urma unui atac cu cuțitul petrecut în weekend, într-o unitate de cazare din zona Moroeni din Dâmbovița. Evenimentul a atras diverse persoane publice. Conform informațiilor furnizate de STIRIPESURSE, victima care și-a pierdut viața este numită Anghel Sorin, în vârstă de 41 de ani.

De asemenea, conform declarațiilor surselor de la Antena 3 CNN, artistul Alex Velea a fost interogat ca martor, după ce se presupune că se afla în vecinătatea evenimentului violenței. Sursele relatează că au fost mai multe lovituri – în jur de 20 – aplicate cu o armă de tip macetă de către persoane venite din capitală. Se spune că sărbătoarea era organizată la Hotelul Belmont și adunase celebrități ca Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Urmații atacului s-au făcut nevăzuți cu un vehicul, dar au fost capturați lângă o cabană denumită „Cuibul cu dor”.

Pe parcursul serii de sâmbătă spre duminică, poliția din Dâmbovița a primit o alertă prin telefonul de urgență 112 despre un bărbat înțepat cu un cuțit într-un hotel din Moroeni, localitate montană Padina. Odată ajunși acolo, polițiștii au descoperit victima decedată, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la Medicina Legală pentru autopsie.

Trei persoane de sex masculin, cu vârste între 19 și 32 de ani, suspectate pentru acest atac, sunt deținute de forțele de ordine, așteptându-se ca investigația să clarifice implicarea lor în incident și să se decidă acțiuni legale corespunzătoare.

Cauza inițială a violenței pare să fi fost un conflict spontan.

Anchetatorii Parchetului Tribunalului Dâmbovița au preluat cazul și încearcă să elucideze circumstanțele.

Primele înregistrări cu eforturile de salvare în urma petrecerii cu figuri publice unde un om a fost omorât. Alex Velea, audiat ca și martor la eveniment

Imaginile captate la scurt timp după violența armată cu maceta de la sărbătoarea exclusivistă din Dâmbovița au fost revelate.

Un bărbat din Târgoviște, de 41 de ani, a suferit un atac fatal cu arma albă în intervalul nocturn de weekend la o locație hotelieră din Moroeni, Dâmbovița. La festivitate se aflau diverse personalități marcante, inclusiv Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Galeria foto de mai jos oferă diverse cadre cu paramedicii luptând să mențină în viață victima.

Vorbim despre un individ în vârstă de 41 de ani, care nu a supraviețuit după ce a primit 20 de lovituri de macetă.

Din informațiile ințiale, trei indivizi sunt în custodia forțelor de ordine și sunt considerați atacatorii bărbatului de 41 de ani care a decedat în urma incidentului.

Cei în cauză fac parte din clanul Fabian, grup infam din București. Aceștia sunt fiii unei vrăjitoare renumite, Sidonia. Clanul a mai fost vizat de autorități și în trecut.

Ei sunt subiectul mai multor procese penale, acuzați de acte de violență.

Certuri privind muzica la eveniment au dus la o altercație spontană și o luptă atât în interiorul cât și în afarul hotelului.

În plus față de persoana decedată, este încă o victimă rănită la mână.

Imediat după actul de agresiune, frații suspectați au evadat cu un autoturism și au încercat să se ascundă în proximitatea locului incidentului.

Agresorii au fost capturați de forțele de poliție și interogați. Printre cei audiați s-a numărat și Alex Velea.

Conform Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor la eveniment și se afla aproape în momentul agresiunii. Se pare că artistul îi cunoștea pe atacatori, care proveneau de asemenea din București și au postat înregistrări din timpul evenimentului alături de cântăreț.

În acest stadiu, cei trei frați sunt arestați și unul dintre ei este văzut drept principalul presupus autor al crimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *