Dan Capatos profund afectat de o pierdere! Mesaje de simpatie pentru familie!

by -0 views

Dan Capatos profund afectat de o pierdere! Mesaje de simpatie pentru familie!

Dan Capatos se confruntă cu o perioadă grea de tristețe datorită decesului tatălui său. Vedeta de televiziune a împărtășit această veste tristă pe rețelele sociale.

Un val de îngrijorare a cuprins admiratorii lui Dan Capatos după ce acesta și-a exprimat durerea pe Instagram în urma pierderii tatălui. Vedeta Xtra Night Show este acum în doliu și a împărtășit cu cei care îl urmăresc detaliul dureros despre această pierdere.

Doliu în familia lui Dan Capatos: a încetat din viață tatăl său

Dan Capatos trece printr-un moment extrem de dificil, suferind pentru pierderea tatălui său. În acele momente de tristețe, el a ales să le comunice urmăritorilor de pe rețele de socializare despre această durere prin mesaje emoționante.

Vedeta show-ului nocturn a distribuit o fotografie cu el alături de tatăl său și un cuvânt de rămas bun plin de emoție.

„De acum încolo, vei fi mereu o flacără a luminii, părinte drag…🖤”, a menționat Dan Capatos în mesajul atașat fotografiei de pe Instagram.

Fiu de vedetă, promisiune în lumea tenisului la numai 12 ani

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andrei Capatos a descris provocările de a practica un sport de elită, evidențiind dedicarea necesară pentru a atinge succesul. Andrei, fiul lui Dan Capatos, impresionează în domeniul tenisului deși este doar la vârsta de 12 ani.

Prezentatorul de televiziune este extrem de mândru de fiul său și este încântat de pasiunea acestuia pentru sport.

„Sunt foarte bine, simt că sunt un campion, și sunt extrem de mulțumit că am dobândit acest titlu. Este dificil, noi toți ne antrenăm zilnic și ne străduim cu toții să ajungem pe locul întâi. De asemenea, încerc să mă descurc bine și la școală”, a spus în urmă cu câteva luni Andrei, fiul lui Dan Capatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *