Alarmă generală! Evacuare de urgență în avion. Un cetățean român a fost capturat

by -0 views

Alarmă generală! Evacuare de urgență pe aeroport. Un cetățean român a fost capturat

Înainte de a decola, într-un eveniment nefericit, un avion a trebuit să fie golit de pasageri. Incidentul a fost cauzat de un român care era sub efectul alcoolului și care a deteriorat ușa aeronavei gata să plece din Zaragoza către București. Zborul a suferit întârzieri, iar călătorii au fost evacuați în siguranță.

Un om vizibil afectat de alcool a compromis decolarea, după ce a încercat să deschidă ușa avionului care ar fi trebuit să zboare din Zaragoza spre capitala României.

Un individ în stare de ebrietate a distrus ușa unui avion înainte de a decola

Initial, zborul companiei Wizz Air, cu destinația București, era prevăzut să plece sâmbătă, 30 septembrie 2023, la 9:15 dimineața.

Evenimentul nefericit provocat de bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a impus ca avionul să decoleze, de fapt, duminică, 1 octombrie 2023, la ora 13:20.

Din cauza distrugerii ușii de către român prin deschiderea ei cu forța, a fost necesară amânarea zborului. Pasagerii, în număr de 224, au fost evacuați cu ajutorul Gărzii Civile.

Cum a fost afectat zborul de acest incident
Și mai mult, toți pasagerii au primit cazare la diferite hoteluri din zona, din cauza imposibilității de a-i relocare pe alte zboruri în aceeași zi.

Din păcate, aeronava folosită pentru a-i transporta pe pasageri la București era de dimensiuni mai reduse, făcând necesar ca 50 dintre ei să mai aștepte în Zaragoza.

Până la acest moment, autoritățile de la Garda Civilă din Zaragoza nu au comunicat detalii privind arestarea cetățeanului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *