Aceasta este povestea Georgiane, tânăra de 20 de ani care a fost descoperită fără suflare în incinta fostei fabrici de prelucrare a lemnului din orașul Satu Mare. „Copila mea dragă, nu am avut ocazia să-ți spun adio”. Georgiana, tânăra descoperită decedată în incinta fostei fabrici de lemn din Satu Mare | „Sufletul meu, nu mi-am luat la revedere de la tine”

by -1 views

A fost publicat la data de 11 februarie 2024 că o fată care fusese dată dispărută de patru zile a fost găsită moartă, în localul vechii fabrici de prelucrat lemn (IPL) din Satu Mare.

Georgiana fusese de negăsit în Satu Mare. La doar 20 de ani, venea din Medieșu Aurit și se bătea cu o depresie gravă din care, din nefericire, nu a reușit să scape.

Sâmbăta, în jurul orei 5 după-amiaza, un trecător a dat de trupul neînsuflețit al unei fete, s-a apropiat și a observat că tânăra avea ochii deschiși.

Imediat a alertat serviciile de urgență sunând la 112, iar medicii sosiți urgent la locul evenimentului au confirmat decesul.

Trupul fără viață a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare pentru autopsie. După acest examen, medicii vor determina cu precizie cauza morții.

Conform primelor teorii ale investigatorilor, tânăra ar fi sărit de pe un bloc înalt.

În galeria de imagini de mai jos puteți vedea mai multe poze cu Georgiana.

Mama fetei a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj desprins din inimă.

”Sufletul meu drag nu am avut șansa să-ți spun adio. Mi-a rămas un vid imens în suflet, în calitate de mamă. Sper că Dumnezeu te-a primit în rai.

Te port în inima mea pentru totdeauna, iubirea mea de fată, și golul pe care l-ai lăsat nu va dispărea niciodată.

Am fost și mamă și tată pentru tine, menținând legătura cu amândoi părinții tăi în ultimul an! Îmi pare rău că nu pot veni la înmormântare din cauza tatălui tău!

Te voi păstra în sufletul meu pentru tot restul vieții, draga mea fetiță. Dormi în pace în drumul tău către ceruri, puiul mamei”, a scris mama fetei pe pagina ei de Facebook.

Politia a demarat investigații, dar nu există suspiciuni de crimă, deoarece pe corpul tinerei nu s-au găsit semne de violență.

În momentele acestea, ipoteza principală pe care detectivii o iau în considerare este aceea a sinuciderii.

Diverse lucruri personale aparținând tinerei, inclusiv o jachetă și ceva bani mărunți, au fost găsite pe acoperișul unei clădiri, iar numai telefonul se afla lângă corpul său.

Cei care trec prin episoade de depresie și anxietate pot găsi suport prin inițiativele de sănătate mintală și emoțională de la primul centru antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, accesibil non-stop. De asemenea, persoanele cu gânduri sinucigașe sau familiile lor pot obține ajutor de la Alianța Română de Prevenție a Suicidului prin telefon la 0800 801 200, în fiecare Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau în fiecare zi, la orice oră, prin email la sos@antisuicid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *