Liberalii au decis ce vor face în ziua moțiunii

19 iunie 2017 Comentariile sunt închise pentru Liberalii au decis ce vor face în ziua moțiuniiViews: 16

Liberalii au decis, astăzi, să fie prezenţi în plen, în ziua moţiunii, dar să nu participe la vot. Decizia a fost luată în prima şedinţă a PNL de când Ludovic Orban a preluat şefia partidului.

Ludovic Orban a anunțat încă din debutul ședinței că se va lua o decizie:

“Începem astăzi mandatul Biroului Politic Executiv ales la Congres. Ne începem activitatea în plină criză politică, o criză politică iscată din senin, provocată de partidul de guvernământ și majoritatea parlamentară printr-o iresponsabilitate crasă față de interesul public. Reglările de conturi din interior, bătăliile interne și dorința de dominație din PSD au creat o criză politică în România cu consecințe extrem de grave asupra imaginii României în lume, economiei și asupra societății în ansamblu”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban la începutul Biroului Executiv.

El a anunțat că PNL trebuie să decidă astăzi cum se poziționează față de criza politică. “Avem azi un partid de guvernământ care a câștigat alegerile mințind oamenii și promițând lucruri total nerealizabile, care după șase luni recunoaște că a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembristă și, pe de altă parte, avem un cuplu, probabil nu tradițional, care a ocupat Palatul Victoria fără legitimitate”, a mai spus Orban.

Parerea ta conteaza:

Comments are closed

Facebook